Marca Passejades i excursions
passejades i excursions
Les antigues glaceres del Pirineu
Ruta del port de Boet

Localitat inici: └reu

Localitat arribada: Port de Boet

Recorregut: └reu - Pla de la Selva - Pla de Boet - Port de Boet

Durada: 5 hores 15 minuts

Desnivell: 1.300 m

Distància: 12,600 Km

Dificultat: Nivell 3

Accés amb vehicle: Des de LlavorsÝ, situat a la C-13, es pren la carretera local L-504 fins que es bifurca. Agafarem l'opciˇ de la dreta, per la L-510 fins a └reu, on es pot aparcar el cotxe.

Descripció: Des d'└reu fins al Pla de Boet cal seguir les marques blanques i vermelles del GR 11. A partir del Pla de Boet s'abandona el GR i se segueixen els senyals grocs i negres de la xarxa de camins del Pallars SobirÓ.

Recomanacions: Durant l'hivern hi ha massa neu com per seguir la ruta. Es tracta d'una proposta d'alta muntanya, per la qual cosa cal anar-hi preparat. En ser un itinerari lineal, es pot contractar un taxi a └reu perquŔ us baixi des del Pla de Boet. Just a tocar del Pla de Boet hi ha el refugi guardat de Vallferrera, on podeu menjar i dormir.

D'especial interès: Paisatges d'alta muntanya, arbre monumental, museu de la fusta a └reu i Sant Feliu de la Forša d'└reu.

Variants: 1- └reu - Pla de la Selva - Pla de Boet. 3 h 15 min 2 - Pla de Boet - Port de Boet. 2 h

Fotos de la ruta

imatge 2
INTERREG III-A
Consell Comarcal del Pallars Sobirà
A c/ del Mig, 9 25560 Sort Tel. 973 620 107 Fax:973 620 078
a/e: info@senderspallarssobira.com
© Consell Comarcal del Pallars Sobirà
 
 
crèdits web
Consell Comarcal del Pallars Sobir├á, Generalitat de Catalunya Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Departament de Governaci├│ i Administracions P├║bliques, Programa Interreg III-A Espanya-Fran├ža