Marca Passejades i excursions
passejades i excursions
Entre assolellats murs de pedra seca
Itinerari pel Batlliu de Sort

Localitat inici: Sort

Localitat arribada: Sort

Recorregut: Sort - Olp - Pujalt - Enviny - Bressui - Sort

Durada: 4 hores 15 minuts

Desnivell: 500 m

Distància: 10,500 Km

Dificultat: Nivell 2

Accés amb vehicle: Sort es troba a la N-260 si s'hi arriba des de la Pobla de Segur o la Seu d'Urgell, o a la C-13 si s'hi arriba des d'Esterri d'Àneu.

Descripció: Itinerari circular pels antics camins de bast que unien els pobles del batlliu de Sort. Des de la capital del Pallars Sobirà es puja a Olp, poble a partir del qual es va flanquejant fins a Enviny, des del qual s'inicia la baixada fins a Sort tot passant per Bressui.

Recomanacions: Ruta realitzable tot l'any.

D'especial interès: Castell dels comtes del Pallars, empedrats i parets de pedra seca dels camins de bast, vistes panoràmiques.

Variants: - Variant de Pujalt: Sort - Olp - Pujalt - Sort. 3 h 30 min - Variant de Castellviny: Sort - Olp - Castellviny - Sort. 3 h - Variant de Montardit de Dalt: Sort - Olp - Pujalt - Enviny - Montardit de Dalt - Montardit de baix - Sort. 5 h 35 min

Fotos de la ruta

imatge 1 imatge 2 imatge 3 imatge 4
INTERREG III-A
Consell Comarcal del Pallars Sobirà
A c/ del Mig, 9 25560 Sort Tel. 973 620 107 Fax:973 620 078
a/e: info@senderspallarssobira.com
© Consell Comarcal del Pallars Sobirà
 
 
crèdits web
Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Generalitat de Catalunya Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Departament de Governació i Administracions Públiques, Programa Interreg III-A Espanya-França