Marca Transfronterers
transfronterers
Port de Salau

Localitat inici: Refugi del Fornet

Localitat arribada: Port de Salau

Recorregut: Refugi del Fornet - camí vell de Salau - port de Salau

Durada: 2 hores 30 minuts

Desnivell: 750 m

Distància: 6,800 Km

Dificultat: Nivell 3

Accés amb vehicle: Des d'Esterri d'Àneu, situat a la C-13, seguiu per carretera local fins a Alòs d'Isil i, després, per pista forestal amb bon estat fins a la borda de Perosa.

Descripció: A estones per la pista, a estones pel corriol tradicional, des de la borda de Perosa es va guanyant nivell fins al port de Salau.

Recomanacions: Època recomanable: estiu. Itinerari d'alta muntanya que cal planificar correctament.

D'especial interès: Patrimoni natural i històric. A la vall, Sant Joan d'Isil, Sant Lliser d'Alòs i pont medieval d'Alòs.

Variants: 1- Circuit transfronterer Sobre les traces de Carlemany: La Guingueta – refugi d’Estaon – Tavascan – Graus – Port de Tavascan (Marterat) – Bidous – Rouze - Salau – port de Salau – refugi del Fornet – Esterri d’Àneu - La Guingueta. 38 h en 6 etapes 2- La Guingueta – Escalarre – Esterri d’Àneu – Isavarre – Borén - Isil – Alòs d’Isil – refugi del Fornet – camí vell de Salau – port de Salau. 9 h

Fotos de la ruta

imatge 1 imatge 2 imatge 3
INTERREG III-A
Consell Comarcal del Pallars Sobirà
A c/ del Mig, 9 25560 Sort Tel. 973 620 107 Fax:973 620 078
a/e: info@senderspallarssobira.com
© Consell Comarcal del Pallars Sobirà
 
 
crèdits web
Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Generalitat de Catalunya Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Departament de Governació i Administracions Públiques, Programa Interreg III-A Espanya-França