Marca Transfronterers
transfronterers
Port de Boet

Localitat inici: Àreu

Localitat arribada: Port de Boet

Recorregut: Àreu - Pla de la Selva - Pla de Boet - Port de Boet

Durada: 5 hores 15 minuts

Desnivell: 1.300 m

Distància: 12,500 Km

Dificultat: Nivell 3

Accés amb vehicle: Des del poble de Llavorsí, situat a la C-13 entre Sort i Esterri d’Àneu, agafarem la carretera local L-504 fins que es bifurca. A partir d’aquest punt prendrem la L-510 fins al poble d’Àreu. També es pot pujar per pista de terra fins a prop del pla de Boet.

Descripció: Des d’Àreu fins al pla de Boet se segueix gairebé sempre l’antic camí ral i és un tram bastant planer. La pujada forta comença al pla de Boet, a partir del qual se segueix un sender de muntanya. Es pot escurçar l’itinerari fent només l’ascensió des del pla de Boet, ja que fins allà hi arriba una pista de terra.

Recomanacions: El darrer tram és un recorregut d’alta muntanya i, per tant, cal estar preparat i tenir l’experiència suficient.

D'especial interès: Paisatges d'alta muntanya, arbre monumental, museu de la fusta a Àreu i Sant Feliu de la Força d'Àreu.

Variants:

Fotos de la ruta

INTERREG III-A
Consell Comarcal del Pallars Sobirà
A c/ del Mig, 9 25560 Sort Tel. 973 620 107 Fax:973 620 078
a/e: info@senderspallarssobira.com
© Consell Comarcal del Pallars Sobirà
 
 
crèdits web
Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Generalitat de Catalunya Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Departament de Governació i Administracions Públiques, Programa Interreg III-A Espanya-França